DESPRE NOI


Acum 9 ani am început într-un domeniu care a ajuns mai tarziu să fie o pasiune pentru noi.
Experienţa dobândită într-o ţară străină, a făcut ca la întoarcerea în Romania, calitatea a ceea ce oferim să fie superioară.
Nu ne-am mulţumit cu atât! Am continuat sa ne specializăm şi să introducem cât mai multe inovaţii în curăţarea tapiţeriilor, ca în prezent să putem oferi atenţie la detaliu interior, ceea ce nu se găseşte la o spălătorie auto obişnuită.
 
În curăţarea tapiţeriilor auto, orice tip de maşină trebuie tratată specific cerinţelor, pentru a ajunge cât mai aproape la aspectul de "NOU".
Pentru ca acest fapt să se realizeze, folosim soluţii şi tratamente conform fiecarui tip de material în parte: plastic, vinil, textil şi piele. Aceste soluţii nu atacă suprafeţele, fiind netoxice atât pentru oameni, cât şi pentru animalele de companie, având un PH NEUTRU.
 
Dacă pe exteriorul maşinii dumneavoastră există zgarieturi, matuiri produse de catre soluţiile folosite la spălatoriile auto, sau vopseaua necesita o revitalizare, vă putem oferii polish auto profesional. Acesta se realizeaza cu ajutorul produselor marca 3M.
Mai mult, aceste servicii pot fi oferite şi la domiciliul clientului. Pe langa asta ne ocupăm şi cu igienizarea canapelelor.
Catalin Sucilea - Administrator

Cătălin - Administrator