Detailing Exterior


Polish Auto Profestional

Polish faruri:

100 lei – 250 lei ( include protectie ceramica )

polish auto cluj

Polish-ul este o substanţă uşor abraziva care slefuieste suprafata vopsita şi îi permite să strălucească. Ceara este non-abraziva care acopera si protejează vopseaua şi umple urmele de lovituri şi adancituri microscopice aflate în vopsea pentru a o ajuta sa straluceasca.

Chiar şi unii producători confunda termenii de polish si ceara care subminează credibilitatea lor. Aplicarea unui strat de ceara pe o vopsea deteriorata va ascunde doar micile imperfecţiuni şi nu va îmbunătăţi aspectul vopselei, astfel ceara este destinata doar pentru finisarea vopselei, dupa ce a fost polishata.
Un polish trebuie sa fie facut atunci cand vopseaua devine degradata, in urma zgarieturilor. Ani de expunere la conditiile externe aflate pe asfalt, împreună cu lumina soarelui pot degrada aspectul unei masini.
 
De fiecare dată când se poliseaza o masina se scoate un mic strat de lac şi, dacă faci asta prea des se va trece de stratul protector de lac şi singura modalitate de a o repara , este de a revopsi masina.

Trebuie sa determini dacă defectul din vopsea este deasupra sau dedesubtul suprafeţei lacuite. După ce spalati masina treceti cu degetele peste suprafata vopsita şi în cazul în care simtiti ca este neteda atunci orice defect se afla sub suprafaţa lacuita şi, dacă simtiti ca este aspra,zgrunturoasa sau uşor lipicioasa indică imperfectiuni ce se afla la suprafata lacului.

 
Defectele care sunt sub suprafata, sunt tratate prin polisare şi defectele ce sunt pe suprafaţa lacuita ca bitum,smoala, insecte, este tratata cu Clay Bar(argila), trecerea argilei peste vopsea cu un lubrifiant pentru a prinde particulele de murdărie. Este un proces ce necesita timp, dar acest lucru face o mare diferenţă la aspectul final al vopselei, în special pe masinile ce au o culoare mai deschisă, care par să arate fiecare imperfecţiune uşoara în vopsea.
Multe zgârieturi cauzate de la chei, zgarieturi în parcare şi alte daune pot fi aproape complet eliminate cu polish.
O zgarietura urâtă devine practic invizibilă, cu un pic de slefuire. Deci, înainte de a duce masina la o vopsitorie auto, incearca si polish auto sa vezi daunele reale si daca merita sa o revopsesti.
 
sursa: http://www.topdetail.ro/blog-detailing/11-auto/16-care-este-diferenta-dintre-ceara-si-polish.html